Sandalen en slippers met op maat gemaakte steun

Wist je dat je bij ons terecht kunt voor het maken van een goede op maat gemaakte steunzool speciaal voor in sandalen.

Dit is van groot belang als je de hele winter keurig je voeten, rug en lichaamshouding ondersteund hebt door goed passende schoenen met steunzolen. Het zou toch jammer zijn in de zomer maanden het resultaat te ondermijnen.

Je kunt deze sandalen bij je favoriete schoenenzaak kopen (mits de zool uitneembaar is) en maakt een afspraak voor een voetenconsult bij onze podotherapeute Anastasia. Zij meet uw voeten, bekijkt uw looppatroon en beoordeeld de door u gekochte sandaal op deugdelijkheid voor uw voeten en de aan te meten steunzool.

Voor slipper werken wij met het merk Sandalinos.


  


Sandalinos® zijn op maat gemaakte slippers, sandalen of huisschoenen, gebaseerd op de therapie van jouw steunzool.

Eén op de twee mensen krijgt vroeg of laat problemen met de voeten. Vaak door verkeerde schoenen en niet de juiste voetverzorging. Andere oorzaken kunnen ouderdom of een lichamelijke aandoening zoals diabetes zijn. Pijnlijke voeten, knieën, heupen en lage rugpijn kunnen voortvloeien uit standsafwijkingen van het lichaam. Onze podotherapeut Anastasia Slotboom doet een gedegen anamnese, denkt met u mee en adviseert praktische aanpassingen in lifestyle w.o. schoen- en loopadviezen. Tevens kan zij voor u een therapie uitwerken o.a. met behulp van steunzolen.

Anastasia is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Zij heeft veel tevreden cliënten die door haar op maat gemaakte steunzolen, veel minder eelt- , voet- en lichaamsklachten hebben. Zij ontdekte, dat diezelfde personen na de zomer weer meer klachten aan hun voeten hadden. Het probleem: in de zomer werden de steunzolen veel minder gedragen als in de koudere tijden van het jaar. Ook in huis vond men gesloten schoenen met aangepaste steun vaak te warm. Nu is er de mogelijkheid bij veel voetproblemen een sandaal te laten aanmeten met aangepaste steunzolen. Veelal betaald de zorgverzekering (vanuit het aanvullende pakket) een deel mee.


  www.sandalinos.nl  


Tijd voor deskundig voetadvies?

Wilt u weten wat Anastasia voor u kan betekenen? Bel 0543-521987 of mail ons podo@bcminez.eu voor schriftelijke informatie of het aanvragen van een folder.
“ Ik ben geïnteresseerd in de patient als persoon en niet enkel zijn klacht.

Na een uitgebreid onderzoek zullen we samen de behandelmogelijkheden

bespreken zodat u weer optimaal kunt bewegen ”


Mw. A. Slotboom-Zlatoudi

*Podotherapeute
*Basisarts(niet praktiserend)

Uw specialiste voor:   
-Voet- en lichaamsklachten door standsafwijkingen   
-Nagelproblemen   
-Schoenadvies

Bent u aanvullend verzekerd bestaat de mogelijkheid dat u behandelingen en ondersteunende artikelen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.


Aangesloten bij:


                          


Tekstvak

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.