Natuurlijke cosmetica

Alissi Brontë: bio-actieve producten die schoonheid, gezondheid en welzijn bieden

Sinds 1969. Bedacht door een erkende schoonheidsspecialistenen een gerenommeerde plastisch chirurg die samen een unieke oplossing hebben gecreëerd voor de meest veeleisende huid. Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten.

Met de nieuwste technieken, nieuwe innovatieve producten.

Veel van de producten bevatten 24k goud, diamant, mica en parel. Deze hebben ook een bio-energetische werking. Iedere edelsteen en edelmetaal bestaat uit energie en vibreren op een bepaald golflengte. Zij hebben een energieveld met een eigen sterkte wat een natuurlijke straling oplevert.

Sinds mensenheugenis worden edelmetaal en edelstenen gebruikt voor velerlei doeleinden. Zodroeg Cleopatra een magnetietop haar voorhoofd om de huid jong te houden en versierde zij zich met lapis lazuli en malachiet als make-up. De vrouwen van de chinese keizers gebruikten voor een jonge huid, zowel in- als uitwendig, gemalen amethyst, jade, mica en parel.

De plantenextracten en etherische oliën helpen de celregeneratie en de huid te verjongen en te ondersteunen.

Alissi Brontë behaalt jaarlijks nationale en internationale erkende certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, organische en natuurlijke producten. Hieronder kun je lezen welke gezichtsbehandelingen er zijn die je bij de Alissi Brontë Professionals kunt boeken. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Voor elk huidtype, huidbeeld, huidwens of seizoen is weer een andere behandeling mogelijk.

LUXE WELLNESS BEHANDELINGEN

Anti-aging behandeling met 24K diamond gold

Ontdek onze meest exclusieve salonbehandeling. Diamant en goud zijn de meest kostbare en waardevolle schatten uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid, verlicht de huid van stress. Deze behandeling geeft een ware energie boost en brengt de huid weer terug in balans. De behandeling biedt een diepe hydratatie en de huidtonus wordt verbeterd. Door het gebruik van magneten wordt een magnetisch veld gegenereerd die de doorbloeding verbetert. De cellen krijgen meer zuurstof . De huid heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling en een mooie glans.

Exclusieve zuurstof behandeling

De vitale functies van de cellen nemen in kwaliteit af naarmate men ouder wordt. De huid verliest zijn glans en oogt grauwer door een verslechterde doorbloeding. Activeer je celmetabolisme met deze exclusieve zuurstofbehandeling! Deze behandeling verbetert de microcirculatie en de doorbloeding van de huid en voorziet de cellen van zuurstof. De huid krijgt weer een mooie kleur en heeft een gezonde glans.

Behandeling voor de droge en beschadigde huid

Hydraterende en voedende behandeling voor de droge huid met weinig elasticiteit en een tekort aan vocht en lipides. Deze behandeling gaat de huid herstellen en ontspannen waardoor de huid weer vocht en lipides kan opnemen en vasthouden.

“Relax” Treatment voor de gevoelige huid

Specifieke behandeling voor de gevoelige, gestresste en broze huid die snel reageert op interne of externe prikkels. Een huid die snel geïrriteerd is, last heeft van roodheid of warmte in de huid.


INTENSIEVE HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Vitamine C en C behandeling

De ware energieboost voor de huid. HTML allise bronte behandelingen Je huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Deze behandeling ondersteunt je huid in Healthy-Aging. Het bestrijd de tekenen van huidveroudering en helpt de huid te voorkomen dat ze ouder wordt.

dierproefvrij   


biologisch/ecologisch   

   

24 k goud

  


*zonder minerale oliën*
*zonder paraffine
*zonder parabenen
*zonder straling
*zonder formol
*zonder conserveringsmiddelen
*zonder dierproeven
*zonder milieuvervuiling
*zonder luchtvervuiling
*zonder PABA (para-animo benzoëzuur)
*zonder ggo's (genetisch gemodificeerde
organismen)
*zonder microplastics

*bloemenwaters
*natuurlijke suikers
*pure essentiele oliën
*ecologisch geneeskrachtige planten
*zelfbeschermend effect op de huid
*blijvende verjongende effecten
*gecertificeerde kwaliteit
*gecertificeerd natuurvriendelijke
*Gecertificeerdeborganische productie
*gecertificeerd R&D