ETNA

ETNA non-surgical face lift

Veel mensen krijgen last van een verouderde gezichtsuitdrukking, omdat de aangezichtsspieren hun spanning verliezen. Huidverslappingen, groeven, rimpels, oneffenheden en zgn. wallen zijn het gevolg.Het geheel levert een wat vermoeide en verouderde gezichtsuitdrukking op, vaak veroorzaakt door stress,slechte leefgewoonten of gewoon de jaren.

Voor behandeling van deze problemen is er nu een revolutionaire nieuwe methode: 

De behandeling is gebaseerd op 3 modules:

                              
 De ETNA non-surgical face lift.


1.Soft-laser behandeling van de huid en onderliggend weefsel. Activeert fibroblasten en stimuleert de celstofwisseling. Zorgt voor nieuwe celvorming en herstel van de huid.

2.Insluizen met thermoferese en ionthoferese (warmte en galvanische stroom). Werkt met instelbare warmte en verwisselbare polariteit. Voor het stimuleren van de doorbloeding en effectief insluizen van werkstoffen.

3.Electro-lifting met computer gestuurde micro-currents. Verstevigt en tonificeert de gezichtsspieren (oprekken en op spanning brengen).

De gehele behandeling is er op gericht om huid, spierweefsel en doorbloeding te activeren. Het gevolg is een vitalere huid en een strak en stralend gezicht. Ook de celvernieuwing wordt tijdens de behandeling gestimuleerd. De tonificatie en versteviging van de gezichtsspieren zorgen voor een frisse en stralende uitdrukking.

Het onvermijdelijke spanningsverlies van de gezichtsspieren wordt door regelmatig behandelen met de ETNA vertraagd.