®

Veiligheidszolen voor werkschoenen

  

Zijn aandoeningen aan het bewegingsapparaat ook in uw onderneming een van de meest voorkomende oorzaken van verzuim?

Momenteel heeft ongeveer een tiende van de werknemers voetafwijkingen die ertoe leiden dat de voeten permanent onjuist worden belast. Ongemak in de voeten of het gehele bewegingsapparaat in de vorm van knie-, heup- of rugpijn zijn het gevolg. Vaak zijn niet-gedetecteerde voetafwijkingen van uw werknemers hier de oorzaak van. Met gecertificeerde, op maat gemaakte steunzolen voor veiligheidsschoenen kunt u dit specifiek tegengaan!

Onze Secosol®-maatzolen voor veiligheids- en werkschoenen compenseren voor voetafwijkingen en verminderen het

ongemak langdurig.

Secosol® is voor meer dan 2.000 schoenmodellen gecertificeerd en type gekeurd door meer dan 50 fabrikanten en daarmee het meest voorkomende inlegzoolsysteem voor veiligheidsschoenen in Europa. Het wordt gekenmerkt door maximale veiligheid, kwaliteit en comfort.

In een aantal vakgebieden is men verplicht tot het dragen van een veiligheidsschoen. Veel mensen dragen maatwerk steunzolen om bij voetklachten klachtenvrij te kunnen lopen en staan. Dus ook in de gecertificeerde veiligheidsschoen. Niet elke steunzool mag echter zomaar gedragen worden in een veiligheidsschoen.Zodra een eigen steunzool in een veiligheidsschoen wordt geplaatst, wordt de schoen als het ware aangepast en daarmee vervalt de certificering en garantie op de veiligheid.

Secosol® waarborgt die veiligheid volgens de wettelijk gestelde eisen.

Verminder ziekteverzuim met Secosol® -inlegzolen in veiligheidsschoenen

een veilig gevoel tekent

Wilt u weten wat Anastasia voor u kan betekenen? Bel 0543-521987 of mail ons podo@bcminez.eu voor schriftelijke informatie of het aanvragen van een folder.
“ Ik ben geïnteresseerd in de patient als persoon en niet enkel zijn klacht.

Na een uitgebreid onderzoek zullen we samen de behandelmogelijkheden

bespreken zodat u weer optimaal kunt bewegen ”


Mw. A. Slotboom-Zlatoudi

*Podotherapeute
*Basisarts(niet praktiserend)

Uw specialiste voor:   
-Voet- en lichaamsklachten door standsafwijkingen   
-Nagelproblemen   
-Schoenadvies

Bent u aanvullend verzekerd bestaat de mogelijkheid dat u behandelingen en ondersteunende artikelen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.


Aangesloten bij: