U bent weer welkom in ons instituut.

Corona sluiting bij BioCosMedisch Centre Inez voorbij.


We zijn blij je te mogen berichten dat onze salon vanaf 15 mei 2020 weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor jou klaar.

Momenteel werken wij alleen op telefonische afspraak, zowel voor behandelingen als productverkoop. Dit om het hygiene protocol zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0543-521987

Ons protocol
De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en Pedicures. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ die wij je bij het maken van een afspraak doen toekomen te doorlopen.

Heb je vragen? Stel deze gerust: 0543-521987 of info@bcminez.nl

Wij hopen u spoedig weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Jos en Agnes Slotboom