Dermatude Meta Therapy: het alternatief voor een facelift

BioCosMedisch Centre Inez zet de tijd terug met Dermatude Meta Therapy.


Als wij bij Inez Slotboom navraag doen wat ze daar mee bedoeld begint zij enthousiast te vertellen.” De huid begint met de eerste tekenen van het ouder worden vanaf de leeftijd van 25. De huid wordt dunner, de bloedcirculatie verslechtert en de natuurlijke productie van collageen en elastine begint te vertragen. De huid verliest stevigheid en elasticiteit. Dit natuurlijke verouderingsproces begint van binnen naar buiten. Externe factoren, waaronder UV-licht, airconditioning en stress versnellen het proces. Genotmiddelen zoals alcohol en tabak doen ook niet goed aan de huid.

Bij BioCosMedisch Centre Inez hebben wij de kennis en kunde het verouderingsproces tegen te gaan. Wij werkten al met voedingsadviezen, spierstimulatie, Radio Frequentie en Ultra geluid behandelingen. Therapieën om de biologische klok te vertragen en terug te draaien.

De nieuwe methode die er nu bij komt is de 100 % natuurlijke Meta Therapy. Op een pijnloze manier worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze wereldwijd gebruikte methode  stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid. Er vindt een re-activering van de collageen en elastine productie van de huid plaats. Naast de behandeling van het gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Meta Therapy sluist van buitenaf  actieve ingrediënten in door middel van speciale serums. Wij bij BioCosMedisch Centre Inez adviseren tevens de LaVieSage huidverbeterende cosmeceuticals voor een driedubbel effect in de strijd tegen huidveroudering. Deze aanpak bestrijdt niet alleen de gevolgen, maar vooral de oorzaak van huidveroudering.

De huid wordt steviger en herwint haar elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. De poriën worden fijner,  de bloedsomloop gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Je gezicht krijgt een frisser en jonger uiterlijk. Meta therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben.  Voor meer informatie bekijk onze website www.bcminez.com of maak een afspraak voor uw eerste Dermatude Meta therapy behandeling met € 35,00 korting.