Beauty en Wellness

Wellness
Aandacht voor jezelf

Trend in wellness is genieten, verwend worden en tegelijk aan uw gezondheid werken.

Druk op het werk, druk op de weg, druk in het gezin..stress is een constante in ieders leven geworden. Tel daarbij op dat velen van ons ook te weinig bewegen, onvoldoende gezond eten en te weinig slapen en je beseft dat al deze factoren de kwaliteitvan ons leven stilaan uithollen. Te vergelijken met een druppel water die voortdurend op dezelfde plek valt: op het eerste zicht is daar niks van te merken maar na een tijdje vertoont het oppervlak duidelijke en blijvende slijtageverschijnselen.


Balans herstellen

Relaxatie, massage en positieve lifestyle zijn dé troeven bij uitstek om stress en huidklachten te lijf te gaan.U kunt bij ons terecht voor een totaal concept. Waarbij niet alleen de spieren en de huid, maar de complete mens aan bod komt. Wij bieden u een veelvoud aan gelaat- en lichaamsbehandelingen.

Tevens kunt u een gezondheidscheck laten doen door onze orthomoleculaire therapeute.


Facial treatments:

* Luxe gelaatsbehandeling op basis van etherische oliën
Behandeling met dieptereiniging en uitgebreide gelaat-, decollete-, nek- en schoudermassage. Individueel op u aangepast met activerende of relaxerende aromatische oliën.

* Shiatsu gelaatsbehandeling
Traditionele Japanse drukpuntmassage gecombineerd met een hoofdhuid/oor massage. Zeer geschikt voor de heren. Een uitstekende remedie tegen de dagelijkse stress.

* Bindweefselmassage
Een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Een unieke anti-aging behandeling met nadruk op rimpels en huidverslappingen.

* Décaar: innovatief, modern huidverzorgingsmerk
Niet alleen een huidverzorgingsmerk maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. "Dare to be Yourself"

* Allisi Brontë: als geluk met goud te betalen was....
Natuur merk op basis van goud en andere edel metalen, zijde en andere prachtige werkstoffen. Bevat meerdere keurmerken zelfs een Iso 9001

*Dermatude: the facelift alternative
Ouder worden wij allemaal daar kunnen wij mee leven. Toch kunnen wij Moedertje Natuur een hele tijd te slim af zijn door toepassing van de nieuwste geavanceerde producten en apparatuur. Door de Dermatude Meta Therapy wordt daadwerkelijk nieuw collageen en elastine aangemaakt. Uw huid oogt gladder, frisser en jaren jonger.

* LaVieSage nutricosmetics
De huid is een reflectie van het functioneren van binnenuit. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling en voldoende opnamecapaciteit van de darmen zijn voorwaarden voor een goede huidconditie. Wat u aan de buitenkant wenst moet via de binnenkant gecreëerd worden. Vandaar LaviesSage Nutricosmetics, voedingssupplementen. U bent wat u eet!


Health treatments:

* Orthomoleculaire therapie  

Druk, druk, druk. Dit vergt veel van ons. Daarom kan het nodig zijn ons lichaam met vitaminen en mineralen te ondersteunen. Onze deskundige stippelt met u een gezondheidstraject uit.

* Vega test therapie
Ziekte, stress, allergieën of een foutieve "life style" kunnen disfunctie van organen veroorzaken en daardoor vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Samen met u sporen wij de oorzaak op en u kunt een nieuwe start maken.

Enige jaren geleden zei Erica Terpstra,toenmalig NOC * NSF-voorzitter, een goede definitie voor de groeiende wellness-trend. Zij zei: "Wellness is een gezonde levensstijl in de breedste zin; regelmatig bewegen, gezond eten en ontspannen". (Wellness Congres op Papendal, een initiatief van de Wellness Foundation)

Daar sluiten wij ons van harte bij aan!