Medex Professional Cosmetics

                   
Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met het fysiologisch evenwicht. De menselijke huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenaardigheden en vatbaarheden. Maar ook uiterlijke factoren (zonlicht, weer, klimaat, e.a.) zijn niet te verwaarlozen. Iedere huid heeft ook zo zijn individuele behoeften aan verzorging en producten. Rekening houdend met al deze faktoren, ontwikkelde het Medex laboratorium verzorgingsseries voor de verschillende huidtypen. Na een uitgebreide huidanalyse stellen wij een huidverzorgingsbehandeling voor u samen, gericht op het doel dat wij willen bereiken. Hydrateren, regenereren, reinigen, vitaliseren of ontspannen behoren tot de mogelijkheden. Ofwel anti-aging en/of wellness. Ook ontwikkelden zij producten voor huid hersteld en ter bescherming tegen milieuinvloeden (anti-pollution). Gecombineerd met de etherische oliën van het natuur zuivere merk Volatile bereiken wij nog betere resultaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.


  
  

Met “Medex Professional” heeft u een echte oplossing voor uw huid; absoluut de allerbeste cosmetica in de markt. Deze zekerheid geeft een niet te onderschatten voorsprong op uw omgeving.

Maar er is meer dan alleen de effectiviteit van de producten; bij alle aspecten van de lijn zorgt Medex ervoor, dat u altijd voorop loopt.

Bij het ontwerp van de verpakking is op artistieke wijze afgeweken van het gebruikelijke: een prachtige mix van schoonheid en stoerheid, die de luxe en kracht van het product accentueert. De kleur kobalt heeft een vergelijkbare dubbelfunctie: naast dat de kobaltkleur van zichzelf al iets bijzonders heeft, waarborgt deze kleur van het glas de kwaliteit van de inhoud. De verpakking is daarmee een afgewogen combinatie van esthetiek, ecologie en functionaliteit.

“Medex Professional” kent vele crèmes, soms met dezelfde indicatie. Verwarrend? Integendeel, dit is voor u een voordeel. Omdat de aangrijpingsmechanismen steeds anders zijn, kunt u als klant echt maatwerk krijgen. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd een product gekozen kan worden waar u het best op reageert en het optimale resultaat mee heeft.

Benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Bel 0543-521987