Inez Nieuwsbrief jubileumeditie

 

Deze nieuwsbrief staat in het teken van ons 25 jarig jubileum. Wij organiseren in het kader daarvan leuke activiteiten. Waaronder een aantal interessante avondlezingen (lees hierover verderop). Er zijn voor u als onze trouw klant geen kosten. Brengt u een introducee mee berekenen wij € 10,00. Op vrijdag
27 september organiseren wij een open dag die als thema “Anti-Aging” heeft d.m.v. massages. Noteer deze data alvast in uw agenda.  Goody bags zijn in voorbereiding.

Mooi oud worden.
Het nieuwste boek van Monique Aerdts: S.O.S. rimpels gaat over anti-aging.
Deze skinexpert is deskundigeop het gebied van huid en ingrediënten in cosmeticaproducten


Mevrouw Aerdts komt woensdagavond

18 september een lezing geven met dit boek als leidraad.

In verband met het reserveren van een geschikte locatie verzoeken wij u zich zo snel mogelijk op te geven. 

Zon en protectie

De gedachte dat de huid na een week wel gewend is aan de zon is onjuist. Dat is namelijk pas na drie weken het geval. En dan nog heeft de optimale zelfbescherming van de huid een bescherming met een factor van 10 tot 12 %. Dus blijven smeren!!

Nadat u zwaar gegeten heeft kunt u het beste een stuk watermeloen eten. Het bevorderd de spijsvertering met 30 %.Dat komt omdat watermeloen een bestanddeel bevat dat het cholesterolgehalte reguleert.

                


S.O.S. rimpels

Wat kunt u geloven? Wat is waarheid? Iedereen noemt het toverwoord
“anti-aging”.

Wat betekent dit eigenlijk? Wat is een goede investering om mooi oud te worden?
Waar vind ik een goede schoonheids- specialist? En wie is een goede plastische chirurg? Monique kwam op
het idee om dit boek te schrijven zodat het de consument eenvoudiger gemaakt wordt om goede keuzes te maken. 

Haar boek is vooral gericht op eerlijkheid en feiten van de huid. Geen merknamen maar richtlijnen. Zo weet u waar u als consument op kunt letten, zodat u in de toekomst zo min mogelijk miskopen op het gebied van beauty doet. Tijdens de lezing worden een aantal van haar boeken verloot.

                  Muffige koffer?

U haalt uw koffer van de zolder en komt tot de ontdekking dat deze na een jaar opgeslagen te liggen niet zo fris ruikt. Geen probleem. Leg er wat suikerklontjes in en sluit ’t deksel. 

                      Laat het een nacht staan en de volgende morgen is de muffe lucht weg. Wel even luchten en dan inpakken maar. Goede reis!

Beauty van binnenuit.

De liefde voor de huid moet van twee kanten komen! LaVieSage legt de nadruk op schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. 

De huid wordt immers constant van binnenuit van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Goede en gevarieerde voeding , een goede stofwisseling met voldoende opname capaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid. 

 
Spoel uit 

Zeezout en chloor tasten lycra aan, spoel badkleding daarom zo snel mogelijk uit. Door te wassen op dertig graden in de wasmachine, in een waszakje, wordt uw zwemkleding goed schoon. Geen wasverzachter en laat uw badgoed vooral niet in de zon drogen, daardoor droogt het elastiek in het materiaal uit.


Nieuw is de nieuwe gezondheidslijn van LaVieSage, deze biedt een natuurlijke ondersteuning bij uiteenlopende gezondheidsvragstukken. Zoals het optimaliseren van het immuunsysteem, verbeteren van de botstructuur, klachtenvrije en soepele gewrichtsfuncties en ondersteunen en bevorderen van de energie stofwisseling.

Mevrouw Diana Debie komt een interessante lezing geven over het functioneren van de mens, van binnen
en buiten t.o.v. huid en lichaam. De producten en de samenstelling van de toegepaste nutriënten zijn gericht op een synergetisch effect en komen het best tot hun recht in combinatie met een gezonde en uitgebalanceerde levensstijl.

Deze lezing wordt gehouden op donderdagavond
26 september.
Ivm het reserveren van de zaal
vernemen wij graag vroegtijdig van u of u in de gelegenheid bent om te komen.

Zonnebrand en medicatie

Diabetespatiënten die afhankelijk zijn van insuline zijn gevoeliger voor zonlicht en werkt een zonnecrème minder lang. Ook bij antibiotica hartmedicatie, ontstekingsremmers, bloeddruk verlagende medicatie en bepaalde natuurlijk voedingssupplementen (bijv. Sint Janskruid kan dit het geval zijn. Gebruikt u een van genoemde medicatie smeer dan wat vaker en met een hogere beschermingsfactor.