Dermature Meta Theray

  

Dermatude Meta Therapy, hét alternatief voor een facelift

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activating Therapy. Een nieuwe methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en herstellen van de huid. Huidverbeteringsmethodes zoals meso-therapie, microdermabrasie, micro-needling geven prachtige resultaten. Combineer deze in één techniek en u heeft Dermatude Meta Therapy.

  

Kenmerken van huidveroudering

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. Eerst zien we rond de ogen nog charmante lachrimpeltjes ontstaan, maar al snel worden dit diepere rimpels die blijvend zichtbaar zijn. De huid wordt dunner en de doorbloeding vermindert. De afbraak en aanmaak van collageen en elastine raakt uit balans. Het gevolg is dat de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit. Tevens wordt deze versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht, airconditioning en stress. Luchtvervuiling, onvolwaardige voeding en genotsmiddelen (zoals alcohol en roken) veroorzaken extra vrije radicalen.

Een jongere en frissere uitstraling

Met een Dermatude Anti-Rimpelbehandeling word uw huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de al gehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Meta Therapy toepassingen bij

√ voorhoofd rimpels.
√ kraaienpootjes
√ betere huidstructuur.
√ fijnere poriën.
√ lifting.
√ egalisering van het décolleté.
√ frons rimpels.
√ wallen.
√ anti-aging.
√ rimpels rond de mond.
√ halsversteviging


Uitstekende resultaten op verschillende huidtypes:

√ vochtarme huid.
√ rijpere huid.
√ droge tot zeer droge huid.
√ craquelé huid.
√ vermoeide huid.
√ beschadigde huid (na overmatige blootstelling aan UV-licht).
√ post-chirurgische huid.
√ rokers huid
√ pigmentatie stoornissen.
√ pigmentvlekken.

Erkend Dermatude Meta Therapy specialist

De specialistes van BioCosMedisch Centre Inez hebben de speciale scholing gevolgd bij het hoofdkantoor van Dermatude. Zij zijn erkend en officieel gecertificeerd tot Dermatude Meta Therapy specialist. Daardoor heeft u de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

Meer informatie over de behandeling.

Natuurlijk herstelmechanisme

Bij de Dermatude Meta Therapy behandeling worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Dermatude anti-rimpelbehandeling heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen tevens actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.


Behandelingen
De behandelingen worden uitgevoerd in combinatie met subjectables. Afhankelijk van uw huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums met hun actieve werkstoffen aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De huid verbeterende behandeling heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf, van binnenuit.

Dermatude Anti-Rimpelbehandeling per zone (ogen, voorhoofd, mond)

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen filler ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces dus. Voor een mooi resultaat zult u ongeveer 5 behandelingen nodig hebben.

Hoe vaak?

Een Dermatude Meta Therapy behandeling wordt gestart met een kuur van 4 behandelingen elke week, daarna eens in de 2 weken. Vervolgens bouwen we af naar 1 behandeling per 4 weken en daarna 1 behandeling per 2 tot 3 maanden om het resultaat te behouden. Door de behandeling is de huid extra ontvankelijk voor werkzame stoffen, waardoor je een nog beter resultaat bereikt. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om een op jouw huid afgestemde crème thuis te gebruiken, zo haal je meer uit de behandeling!

Geen herstelperiode !

Het grote voordeel van deze anti-aging methode is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Meta Therapy kan toegepast worden op het gehele gelaat, bepaalde gelaatszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

Resultaten?

Kan de huid verouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en de tekenen van veroudering kan ook zichtbaar worden verminderd.
Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staat tegenover ingrijpende medische behandelingen, maar wel méér resultaat wil dan oppervlakte behandelingen. Meta Therapy komt aan die wens tegemoet.

Waarom zou ik kiezen voor Dermatude Meta Therapy?

√ 100% natuurlijk.
√ De facelift alternatief.
√ Onmiddellijk zichtbare resultaten.
√ pijnloze behandeling.
√ geen verdoving nodig.
√ geen hersteltijd.
√ toegestaan om de volgende dag make-up te dragen
√ maximale inbreng van subjectables.
√ Korte behandelingstijd.
√ Veilige behandeling
√ De juiste diepte!


           

  
Voor meer informatie vraag onze specialistes.