BioCosMedisch Centre

Nieuw: Alissi Brontë Mesotherapie
Mesotherapie is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen. Het helpt tevens ouderdomspigmentatie te voorkomen en te verminderen.

Mesotherapie is bedoeld om de huid in een betere conditie te brengen. Het zet de huid aan tot huidverjonging en huidverbetering.

Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar. Maar ook erfelijke factoren en omgevingsfactoren spelen een rol. Omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke voeding neemt iemand, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is.

Dit alles heeft invloed op de huid. De huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooitjes door vochttekort.

Via hondertallen mini prikjes worden glycolzuren en hyaluronzuur, in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van de microroller voorzien van titaniumnaaldjes. De prikjes zijn nagenoeg pijnloos.

De natuurlijke producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de naald niet in de diepere huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties geeft.

De ouder wordende en de door de zon beschadigde huid verliest onderhuids huideigen collageen. De huid verliest zijn jeugdigheid en elasticiteit. Mesotherapie geeft nieuwe kracht aan de huid d.m.v. miniprikjes met krachtige glycolzuren en zuiver geconcentreerd hyaluronzuur. Het doel is de toniciteit, de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. De huid wordt jonger, gladder, stralender.

Voor wie?

Voor iedereen die intensieve en huidverbeterende resultaten wenst. Voor huiden met grove poriën, rimpels, verslappingen en pigmentverstoringen. Anti-aging en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voordelen:

  • rimpelvervaging
  • meer volume in de huid
  • huidverstrakking
  • verbeteren huidtint
  • littekens vervagen
  • grove poriën verbeteren
  • herstellen van de huid na zonschade
  • verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • natuurlijke anti-aging

Deze huidverbeterende behandeling duurt een half uur tot een uur

Bijbehorende producten
HIDROXY SERUM, PURISSIMO, MESOTHERAPY KIT

Voor meer informatie bel: 0543-521987