BioCosMedisch Centre

Alles komt goed, nou ja, alles gaat goed komen

.

Momenteel is de Lockdown en de avondklok weer verlengd tot en met 2 maart aanstaande. Daardoor staan onze huidverzorgings- en wellnessbehandelingen, alswel de basis pedicurebehandelingen momenteel op een zijspoor. Gelukkig mogen wij bij onze clienten, die een Medisch Noodzakelijke voetbehandeling nodig hebben, nog wel een pedicure behandeling uitvoeren.

Er gloort echter licht aan de horizon. De vaccinaties komen op gang, misschien bent u zelfs al gevaccineerd omdat u in de zorg werkt of tot een risicogroep behoort. Door het nu bekende Click en Collect systeem kunt u op afspraak uw vertrouwde producten ophalen.


Bij iedere bestelling vind u een heerlijk verrassing.


Wij staan in de startblokken om, zodra het weer mogelijk is,
-al die pijnlijke voeten,
-al die rode, droge en/of gestresste huidjes
weer met veel inzet en inspiratie te behandelen en te verwennen.

Deze Corona sluitingsperiode zitten wij zeker niet stil. Wij verruimen onze kennis en laten ons inspireren door veel informatieve en leerrijke webinars te volgen.

Het geleerde is vaak direct inzetbaar, ook bij uw hulpvragen tijdens de vele telefonische consults.

Heeft u een droge schrale huid, of kloven in uw voeten of aan vingers? Laat door uw huisarts het vitamine D3 niveau controleren.Deze is bij velen momenteel laag tot zeer laag en van grote invloed niet alleen op immuunsysteem, stevige botten, maar zeker ook voor uw huid. Benk dat regelmatig, tenminste tweemaal per week vette vis te eten uw huid, maar ook uw lichaam u dankbaar zullen zijn. Omega 3 vetzuren en zink, ruim in vette vis of krill aanwezig, helpt mee uw huid te beschermen en werkt tegen schraalheid, roodheid en helpt bij een goede genezing van wondjes e.a.

Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment producten in huis die kunnen helpen tegen de huidproblemen die ontstaan door Corona en het vele in huis werken.

Laat uw huis ook een thuis zijn. Gezellig met een gezonde maaltijd (bij kaarslicht), een leuk spel of een goed gespek.

Wij vertrouwen erop u ook binnenkort weer persoonlijk te mogen begroeten.

Wilt u een voor u huidgericht advies, bel of mail ons en u krijgt spoedig antwoord.