BioCosMedisch Centre

Wintercheck

De huid heeft het zwaar te verduren met alle weersinvloeden, zeker in de winterperiode.De kachel wordt een standje hoger gezet, gure wind, vrieskou en de zon waar je je enorm in kunt vergissen. Allemaal factoren die invloed hebben op de huid. Kom daarom eens voor een wintercheck naar onze proffesionele huidspecialistes om te kijken of jouw huidverzorging nog wel aansluit op de behoefte van je huid.

                                          

Rode appelwangen

Wisselende temperatuurschommelingen zorgen voor vatvernauwing en uitzetting van de bloedvaten. Dit kan rode wangen en schilferige huid veroorzaken. Couperose kan verergeren. Een speciaal ontwikkelde dagcreme voor het Nederlandse winterklimaat, is de Apaline Daily Confidence Cream. Deze licht romige creme is zeer geschikt voor de gevoelige, couperose en rosacea huid en vormt een beschermd laagje tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Schaatsen, wintersporten of fietsen met guur weer is met deze creme geen probleem.

NOVEMBER 10 % KORTING OP ALLE APALINE PRODUCTEN      


                  KEEP IT CALM

APALINE SOOTHING TREATMENT

          kalmeert en verjongt de huid

Succesvol bij een gevoelige, droge, couperose of rosacea huid.

De Apaline Soothing Treatment vermindert de productie van histamine door verbetering van de bloedcirculatie en heeft een verjongende en kalmerende werking. Tevens wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid versterkt.

                                          


Op zoek naar nog meer ideeën snuffel eens door de diverse behandelingen op onze site en doe er je voordeel mee.

Team Inez