BioCosMedisch Centre

Primeur voor Nederland TRIO-i-Shape


                                                             
Wat is TRIO-i-Shape?

We kennen allemaal dijen, love handles, bovenarmen, onderkin, hals, enz. als dé zones die we smaller, strakker, slanker, Mooier. …willen zien!

De TRIO-i-Shape biedt de oplossing!

 

De TRIO-i-Shape pakt verschillende problemen (vetophopingen, huidveroudering, cellulite, verslapte huid, enz.) aan, door de samenwerking van 4 verschillende technologieën nl. stabiele cavitatie, vacuüm, LED licht en radiofrequentie.

 

Deze combinatie is uniek. Wij bieden u nu alle mogelijke anti-aging en lipocavitatie behandelingen op maat aan, dankzij 4 verschillende technologieën én met de beste resultaten.

 

Alle TRIO-i-Shape behandelingen zijn klinisch getest en hebben hun werkzaamheid al bewezen, opdat u zeker kunt zijn dat de probleemzones zullen verdwijnen.

 

Wat is stabiele cavitatie?

Cavitatie pakt cellulite en de laatste overtollige kilo’s op dijen en andere probleem zones aan. Door een zeer resultaatgerichte techniek werken we de centimeters of onzuiverheden weg.

Cavitatie zendt ultrasone golven in de vetlaag en warmt de vetcellen op, hierdoor komt de celwand onder druk te staan en die gaat dan trigliceriden en afvalstoffen doorsturen naar het lymfesysteem dat ze dan verwijdert.

 

Wat is vacuüm?                                   

Vacuüm is vergelijkbaar met zuigkracht en zorgt voor betere bloed- en lymfecirculatie in de huid.
Hierdoor hebben LED-licht en radiofrequentie veel meer invloed op het resultaat van de behandeling.

 

Wat is LED?
Led technologie vermindert leeftijdsverschijnselen. Deze techniek heet “photo regulation” en dringt door tot in de huidcellen, waar ze wordt omgezet in celenergie. Deze nieuwe energie zorgt voor resultaten als anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging, enz.

 

Wat is radio frequentie?

Radiofrequentie levert nieuwe energie af, tegelijkertijd in de oppervlakkige en de diepe lagen van het huidoppervlak. Zo pakt radiofrequentie de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Het collageen in de huid wordt verwarmd en gestimuleerd, waardoor het samentrekt (krimpt) met een onmiddellijk strak makend effect. De warmte stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen, zo dat de huid na een reeks behandelingen zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet.

 

Welke zones zijn behandelbaar?

De behandelbare zones zijn
buik, armen, heupen,
binnen- en buitenkant van de dijen,
de maagstreek, benen, rug,
het gelaat, hals en decolleté.                                                              

  

Welke zones zijn niet behandelbaar?

De zones zoals handen, voeten, schouders, en knieën zijn niet behandelbaar.

 

Voor wie zijn de behandelingen?

Er is geen beperking van leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een strakkere, gladdere huid wil, die er frisser uitziet en frisser aanvoelt, dan is deze behandeling beslist iets voor u!

Wanneer mag ik resultaten verwachten?

Resultaten zie je al na de eerste behandeling! Een volledige kuur van 6 tot 8 behandelingen geeft een echte duurzame verbetering. Significante resultaten en structuurverbetering van de huid zijn het gevolg.

 

Moet ik mijn dagelijkse activiteiten onderbreken?

De behandelingen met de TRIO-i-Shape zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten.

 

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

U spreekt het aantal behandelingen af samen met uw specialiste.

Alles hangt af van de te behandelen zone en het gewenste resultaat. Verscheidene behandelingen zijn altijd nodig voor een duidelijk en langdurig resultaat. Wij adviseren u thuis uw verzorgingsproducten te blijven gebruiken. Ten gevolge van  gewichtsschommelingen en natuurlijke veroudering is het van belang regelmatig onderhoudsbehandelingen te doen. 

Voor meer informatie zie onder anti-aging en afslanken of vraag uw Inez Trio-i-Shape specialiste