BioCosMedisch Centre

All about balance

Het geheim van een mooie huid …all about balance.

                                                         

Het belang van het verzorgen van uw huid van binnen en buiten is in middels een goed bekend beauty geheim.

Wij geven de maand november bij uw Neoderma Biopeeling kuur cosmeceuticals cadeau ter waarde van € 55,00. Deze therapeutische Biopeeling behandeling wordt o.a. toegepast bij rimpels, huidverslapping, acne, rosacea, pigmentvlekken, levervlekken en littekens. De Bio-Peeling wordt zelfs toegepast bij gevoelige, dunnere  huiden, tevens hebben de donker gepigmenteerde huiden er baat bij. De peeling is gebaseerd op verschillende kruiden cocktails en hoogwaardig zuurstof.

De professionele (kuur) behandeling is gebaseerd op planten, algen en kruiden. Algen, muntolie, melisse en calendula werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de cel vernieuwing te stimuleren en het afweersysteem te verhogen. Een mini kuur bestaat uit drie behandelingen.

Cosmeceuticals zijn speciale voedingssupplementen ter ondersteuning van de huidfunctie en om het natuurlijk huidcollageen, van belang tegen rimpelvorming en vochtbinding in de huid, te vernieuwen en te herstellen.  Tevens werkt het verstevigend voor de bloedvaten en geeft meer energie.

Wilt u meer informatie bel ons op 0543-521987.