BioCosMedisch Centre

Heerlijke zomerzon behandelingen van Neoderma

Hydration Peel off Alginate Treatment

Een behandeling perfect voor de vochtarme huid. Het is een intensief hydraterende behandeling. De exclusieve verzorgende formule vermindert vochtverlies van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. De producten bevatten een cocktail van heemst, melisse en korenbloem waardoor uw huid herstelt en haar zachtheid en glans terug! De behandeling bevat een speciaal osmotisch masker. Het bevat Alginate, dat is een essentiële aminozuur, die nieuwe celgroei stimuleert en verbeterd door zijn speciale samenstelling de vochtverdeling in de huid van binnen uit. De ampul t.w.v. € 14,95 die deels gebruikt wordt tijdens de behandeling krijgt u mee voor thuisgebruik.

De behandeling is zeker aan te raden tijdens de zomerdagen wanneer de zon uw huid uitdroogt. Wilt u uw huid een steuntje in de rug geven? Om thuis uw huid ook extra aandacht te geven. 

         

Neoderma Apaline Algae Modelling Treatment

Een unieke behandeling speciaal ontwikkeld  voor de gevoelige, dunne, couperose  en rosacea huid. Maar ook bijzonder geschikt voor een huid die nu al (te) veel zon gezien heeft. Deze huiden kunnen chronisch rood zijn en vragen hierdoor om specifieke zorg. De behandeling vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende, hydraterende en verjongende werking.  Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt. De huid straalt.

De behandeling bevat een speciaal verkoelend algen masker. Hierdoor wordt na de huidreiniging de roodheid vermindert, de huid gehydrateerd en herstelt. Het vermindert rimpels en beschermt tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen. Tevens geven we de huid een boost met het apaline ampul. Die net als de andere producten, uit deze lijn, een kruidencocktail bevat van de ingrediënten: muisdoorn, kamille-extract en goudbloem (calendula). De overige hoeveelheid van de ampul, mag u natuurlijk mee naar huis nemen!

Voor meer informatie over deze behandelingen bel 0543-521987 of maak een afspraak voor een gratis huidanalyse, zodat we u goed kunnen adviseren.