Welkom

Liposuctie zonder snijden

Ergert u zich al jaren aan vetrolletjes die maar niet weg willen, ondanks intensief diëten en trainen op de sportschool, dan is de nieuwste methode van lipocavitatie wellicht voor u de oplossing.

Mw drs. Anastasia Zlatoudi werkt met deze nieuwste methode om vet(cellen) te verwijderen. Haar specialisatie:  figuurcorrectie d.m.v. lipocavitatie, radio frequente golven en vacuümtechnologie. Ofwel d.m.v. een combinatie geluids- golven en bindweefselmassage vet verwijderen op lokale zones, cellulite verwijderen  en de huid verstevigen. De vetcellen worden door deze methode leeggemaakt en op termijn door het lichaam zelf verwijderd.

                            

Tevens introduceert Inez een nieuwe behandeling tegen huidveroudering d.m.v. radio frequente geluidsgolven. Deze versnellen de bloedsomloop in de huid en de onderhuidse weefsels.De warmte verstrakt het weefsel en stimuleert de opbouw van collageen eiwitten voor langere termijn. Het effect is een mooiere, gladdere huidstructuur, verbetering van de conditie van een verslapte huid, duidelijk verminderde rimpels, een verstrakte kaak- en halslijn.