BioCosMedisch Centre


LaVieSage - beautyspecials


SkinSupport – Helpt bij het gezond houden van de huid

SkinSupport is ideaal om de conditie van een gezonde huid te onderhouden. Het bevat bouwstoffen en ingrediënten die ook verwerkt zijn in andere producten van LavieSage vandaar dat SkinSupport aanbevolen wordt als algemeen onderhoud van de huid van binnenuit. SkinSupport is als beautysupplement een belangrijke aanvulling op de dagelijkse voeding.

• Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
• Voor behoud van normale structuur en functie van huid
• Voedt de huid van binnenuit

Voor wie is de SkinSupport bedoelt?
Iedereen kan de SkinSupport gebruiken maar de doelgroep is de huid vanaf zo’n 35 à 40 jaar. Het is het perfecte onderhoudsproduct met optimaal innamegemak. Als je niet van poeders houdt is het ideaal. Maar vooral op reis is er geen betere keuze.

Kan ik volstaan met alleen de SkinSupport?
SkinSupport is een zeer goed product in de lijn van beautysupplementen van LavieSage. Echter, niet alles is te verwerken in een enkele tablet. Het is aan te bevelen SkinBalance in te nemen in combinatie met SkinSupport. SkinBalance voedt de huid van binnenuit en bevat Omega-3 vetten. Essentiële omega-3 vetten zijn goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en het hart.

Zijn er contra-indicaties voor de SkinSupport?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik SkinSupport gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet aan de gezondheid van je huid mag werken. Het is geen medicijn maar geconcentreerde voedingsstoffen bedoelt om de huid van binnenuit te voeden¹. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

                                                    


SkinHydrate – Helpt bij het onderhoud van het hydraterend vermogen van de huid van binnenuit

De huid bestaat uit lagen die elk een eigen functie hebben. De buitenste laag (hoornlaag) moet het lichaam beschermen tegen het binnendringen van ongewenste stoffen en het afremmen van vochtverlies uit de onderliggende lagen. De hoornlaag vormt een vochtbarrièrefunctie om vochtverlies tegen te gaan. Wanneer de hoornlaag niet in normale conditie is, kan de huid vocht verliezen en droog aanvoelen. Ons lichaam bestaat voor 55 tot 60% uit water. Naar mate we ouder worden kan de hoeveelheid waterbindende stoffen in de huid veranderen, waardoor de huid dunner en droger kan worden. De hoornlaag bestaat uit dode huidcellen. Daarnaast worden door de hoorncellen vetten uitgescheiden, die de ruimtes ertussen vult. SkinHydrate bevat alle natuurlijk bouwstoffen om dit verouderingsproces tegen te gaan.

Voor wie is Hydrate geschikt?
Iedereen die zijn huid van binnenuit wil verzorgen kan Hydrate gebruiken.

Zijn er contra-indicaties voor de Hydrate?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik Hydrate gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet aan je gezondheid mag werken. Het is geen medicijn, slechts geconcentreerde voeding met alle voordelen van dien om je lichaam bij verhoogde behoeftes optimaal te ondersteunen. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

                                                 

EpiDermOil – houd de huid gezond en beschermt tegen externe invloeden

De unieke EpidermOil zorgt er voor dat de bovenste huidlaag gezond en de beschermde barrière gesloten blijft. Dit wordt gerealiseerd op basis van de rijke en complexe formulering met belangrijke eigenschappen voor de huid. EpidermOil bevat niet alleen krachtige oliesoorten die de buitenste huidlaag aanzetten tot herstel, maar ook squaleen, een huideigen vet dat de voedingsstoffen in EpidermOil effectief naar de buitenste huidlaag transporteert. De ceramide zorgen er voor dat de buitenste huidlaag goed gesloten wordt, waarna deze weer zijdezachte aanvoelt. Door het herstel van deze laag wordt automatisch het vochtverlies tot een minimum beperkt. De hoge dosering astaxanthine in de EpidermOil remt huidveroudering door haar ultrakrachtige antioxidant-werking die 600 keer sterker is dan vitamine C. Hiermee worden ook pigmentvlekken gereduceerd waardoor de huid een mooiere, egale kleur krijgt. Het granaatappelzaad-olie in EpidermOil zorgt door haar antioxidant-werking eveneens voor extra bescherming tegen oxidatieve-stress in de huid.

Deze opsomming is niet geheel compleet. Wilt u weten welke producten voor uw huid het best geschikt zijn, neem contact op met onze huidspecialiste


voor meer informatie over werkstoffen en samenstelling zie: www.laviesage.nl