BioCosMedisch Centre

LaVieSage - nutricosmetics voor een mooie huid van binnenuit
Nutricosmetics\beautysupplementen voor een mooie huid van binnenuit

Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig gezond lichaam en een mooie, gezonde huid. Ze worden ingenomen om de huid/lichaam te verzorgen, te verjongen of te verbeteren.

Wij streven ernaar u te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Verzorging van buiten door cosmetica

Wij combineren LavieSage nutricosmetics met uw favoriete cosmetica producten of wij stellen een productpakket (huidverzorgingsproducten en nutriceuticals samen naar uw speciale  wensen. Of dit nu detox/reiniging is van een acne huid, regulier onderhoud voor uitstel van huidveroudering, of ter ondersteuning van uw anti-aging kuur, wij staan u met raad en daad bij.

Uw huid

Uw huid is levend weefsel. Huid wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Daarom adviseren wij een extra aanvulling van uw huid met LavieSage Nutricosmetics voor uw dagelijkse portie huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamine en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden.

Huidverzorging in ons instituut

Met behulp van specifieke behandelingen kunt u samen met uw  huidprofessional een behandelprogramma samenstellen zodat u het resultaat krijgt dat aansluit bij uw behoefte en wensen. Raadpleeg onze huidspecialiste. Zij kan u het beste advies geven op gebied van de dagelijkse verzorging van uw huid van binnen en van buiten.