Welkom

Wie zijn wij

                    
                                 

Gestart als huidverzorgingsinstituut in 1982 zijn wij in de loop van de jaren doorgegroeid tot ons Bio(logisch)Cos(metisch)(para)Medisch Centre Inez.

In ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering. Wij pakken huidproblemen multi-dimensionaal aan. Door middel van huidanalyse en behandelingen met (bio)cosmedische speciaal producten. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het verzorgen van uw voeten.  Door onze specialisatie voor de reumatische - en diabetische voet kan deze pedicure behandeling in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden 

Voeding- en/of lifestyle-anamnese, allergietesten, orthomoleculaire therapie, een gezondheidscheck en micro elektro therapie (APS) behoren tevens tot de mogelijkheden.

Eén van de voordelen van ons instituut is dat een aantal behandelingen vergoed wordt door uw zorgverzekeraar m.n. acne, definitief ontharen, orthomoleculaire-, Bowen- en APS therapie. Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden.

Wij zijn tevens KOC leerplek. Het werken met stagiaires geeft een extra motiverende dimensie  aan ons vak. Want wat kan er prettiger zijn dan kennis doorgeven van het mooiste vak van de wereld!