BioCosMedisch Centre

"Home


Jos en Agnes Slotboom-Rozeboom

Agnes Slotboom-Rozeboom (all round schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd huidspecialiste, medisch pedicure -ook diabetes en reuma, orthomoleculair therapeut, low level therapeut)

Jos Slotboom (praktijkondersteuner)


Anastasia Slotboom-Zlatoudi

Nieuw in ons team: Anastasia. Podotherapeut.
Anastasia komt van oorsprong uit Griekenland waar zij een opleiding voor basisarts afrondde. Zij heeft in Griekenland les gegeven en in Winterswijk enkele jaren gewerkt bij een zorginstelling. Ze besloot een opleiding podotherapie te gaan doen en sloot deze succesvol af op het Saxion in Enschede.
Zij is een verrijking van ons team.

Haar instelling: "Ik ben geinteresseerd in de patient als persoon en niet enkel in zijn klacht. Na een uitgebreid onderzoek zullen wij samen de behandelmogelijkheden bespreken opdat u weer optimaal kunt bewegen."

Ons lichaam is een kostbaar bezit en onze huid ons “mooiste kledingstuk”, daarom stellen onze specialisten voor u een individueel behandelplan samen! Wij bieden professionele behandelingen met op uw lichaam en huid afgestemde producten.

Dat heeft niets te maken met luxe of glamour, maar staat gelijk aan iedere dag je tanden poetsen of regelmatig je haren wassen!

Tevens is er de mogelijkheid tot een gezondheidscheck en behandeling van eventueel aanwezige lichamelijke klachten.

Wij nodigen u uit een bezoek te brengen aan ons instituut, tijd voor uzelf te nemen, even heerlijk tot rust te komen of iets extra's te (laten) doen voor uw gezondheid.