BioCosMedisch Centre

Home

    


Jos en Agnes Slotboom-Rozeboom

Jos Slotboom (praktijkondersteuner)

Agnes Slotboom-Rozeboom (all round schoonheidsspecialiste, medisch pedicure -ook diabetes en reuma, orthomoleculair therapeut, low level therapeut)Onze nieuwe medewerkster Naomi-Sophie.

Zij volgt opleiding voor Schoonheidsspecialiste bij het Graafschap College te Doetinchem. Is 2e jaars. Naomi: Ik ben blij met mijn keuze voor deze vakopleiding. Ik zocht een beroep waarin de mens centraal staat. En deze opleiding sluit daar perfect op aan. Ik heb mijn stekje gevonden bij BioCosMedisch Centre Inez. Hier staat persoonlijke begeleiding zowel van de cliënt als van mij hoog in het vaandel. Men is er klantvriendelijk en creatief in de diverse behandelingen door deze aan te passen aan de bezoek(st)ers. Ik verwacht hier veel te leren en het ook in de praktijk te mogen brengen.

"Inez": wij zijn heel blij met Naomi, zij past goed in ons team. Buiten onze gelaatsbehandelingen kunt u bij haar ook terecht voor een volledige lichaamsmassage of een hot stone rugmassage. Wilt u reserveren bel ons: 0543-521987.

Wij nodigen u uit een bezoek te brengen aan ons instituut, tijd voor uzelf te nemen, even heerlijk tot rust te komen of iets extra's te (laten) doen voor uw gezondheid.

Wij bieden een totaalconcept voor de innerlijke en uiterlijke mens.

  

Gezondheid is een basisvoorwaarde voor schoonheid, beide zijn onafscheidelijk verbonden! Bij onze gekwalificeerde specialisten heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. U én uw partner.
  

                                                   Onze filosofie:
ontspannen, verzorgen en in balans brengen van huid en lichaam


Ons lichaam is een kostbaar bezit en onze huid ons “mooiste kledingstuk”, daarom stellen onze specialisten voor u een individueel behandelplan samen! Wij bieden professionele behandelingen met op uw lichaam en huid afgestemde producten.

Dat heeft niets te maken met luxe of glamour, maar staat gelijk aan iedere dag je tanden poetsen of regelmatig je haren wassen!

Tevens is er de mogelijkheid tot een gezondheidscheck en behandeling van eventueel aanwezige lichamelijke klachten.


                                      Hebben wij uw belangstelling gewekt…
                                  laat U dan nu verrassen