Welkom

Hand- en voetverzorging

Manicure en pedicure                                                            
                                             

Een professionele aanpak voor handen en voeten.
Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar in ‘gebruik’ zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden. Droge lucht, zon, temperatuur wisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen en dergelijke plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicurebehandeling is dus een weldaad voor uw handen. Ook voor de hedendaagse man zijn verzorgde handen een visitekaartje.

Pijnlijke voeten, wie heeft dat niet van tijd tot tijd? Blijven tobben of zelf wat proberen, leidt vaak alleen maar tot meer problemen. Terwijl de pedicure vaak pijnloos en binnen een behandeling van circa een half uur uw voeten in topconditie brengt.

Onze mogelijkheden
Manicure
Een manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagel en de huid van de handen. De nagels worden in vorm gevijld, gepolijst en de nagelriemen worden verzorgd.

Pedicure

Hebt u last van likdoorns, ingegroeide nagels, eelt of pijnlijke, vermoeide voeten? Na een
deskundige behandeling voelt u zich beslist een ander mens. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de reumatische en diabetische voet. Deze pedicure behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar(raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden).