Welkom

Body en Wellness

Body treatments

Hot Stone lichaamsmassage 

Een eeuwen oud ritueel ligt ten grondslag aan ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Een combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basalt stenen met de heilzame werking van essentiële oliën


Hot Stone Massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. Al deze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Iedere steen is uniek door zijn vulkanische oorsprong. Wij werken met stenen die speciaal voor dit doel worden gezocht in Mexico. Deze stenen hebben een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze extreem sterk en compact zijn. Deze compactheid is essentieel voor de tijd dat de Hot Stone de warme vasthoud. Hierdoor kunt u rekenen op een heilzame en ontspannen behandeling. Deze is gebaseerd op de wetenschap dat de huid, wanneer zij in maximale balans, de geest beïnvloedt en voor een uniek gevoel van harmonie zorgt.

                                                                                                                                                                        

                        
 
                                                 

 

Lichaamsmassage 

In totaal ontspannen staat heeft het lichaam een enorm zelf herstellend vermogen.Massage werkt op de doorbloeding van de lymfe, spierweefsel en het zenuwstelsel. Er vind een betere afvoer van afvalstoffen plaats Niet alleen uzelf kan genieten van een heerlijke massage, maar ook uw huid heeft hier profijt van.

Massages
De massage is een eeuwenoud begrip en kwam al voor in de vroegste beschavingen. De reden hiervan is dat door massage veel euvels (fysieke, fysiologische en psychologische) bestreden kunnen worden. Een ervaren schoonheidsspecialiste voelt in haar vingertoppen welke spanningen er onderhuids zijn en waar eventuele “knooppunten” zitten. In combinatie met (aromatische of etherische) oliën, kan de massage
wonderen verrichten. Een weldaad voor het lichaam, het hoofd, de handen of de voeten. Spanningen ebben 
weg, de zuurstoftoevoer komt weer op gang, het bloed kan weer stromen en de cellen krijgen nieuwe energie.
 

Afslanken met ondersteuning
De strijd tegen het overtollig vet. Een gerichte behandeling bestaande uit :
- 1000 kilocalorieën dieet (zie afslanken)
- ontslakkende pakking
- orthomoleculair voedingsadvies(zie alternatieve geneeswijzen)
- vega-allergie test (zie alternatieve geneeswijzen)
behoort tot de mogelijkheden.


Anti-stress behandeling: stijve schouders, stramme nek en hoofdpijn. Een veel voorkomende klacht. Wacht niet tot het vast zit!
a. rug-/nek- en schoudermassage met accent op verstijfde spieren
b. modderpakking
Je voelt de energie terugkomen

Lichaamsmassage op basis van lymfedrainage ter ontspanning, reiniging of versteviging
van spier- en/of bindweefsel. Goede successen bij cellulitis. Advies: mooiste resultaat in
combinatie met 
van spier- en/of bindweefsel. Goede successen bij cellulitis. Advies: mooiste resultaat in
combinatie met de Bodywrap. 


Hoe ziet een behandeling eruit?

Een ontspanningsmassage kan in principe over het hele lichaam gegeven worden. De ervaring leert dat mensen regelmatig kiezen voor een rug-, nek- en schoudermassage. Een lichaamsmassage waarbij de gehele rug en de benen worden gemasseerd is een andere veel gevraagde variant.


                                                                                       


 
Zwangerschapsmassage

De ultieme ontspanning voor moeder en kind    


Je zwangerschap is een unieke tijd.
Nu je weet dat er in jouw buik een kindje groeit, voel je je extra speciaal. Het is ook een tijd waarin er in een relatief korte periode veel gebeurd in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in nek en rug, vocht vast-houden en slecht slapen

. De ingrijpende veranderingen die de zwangerschap in het lichaam en de psyche teweegbrengt, vragen om speciale aandacht. 

Massage vergroot het lichamelijke bewustzijn en stelt de vrouw in staat om te leren ontspannen als voorbereiding op de bevalling. Bij de massage wordt het zenuwstelsel gekalmeerd, door algehele ontspanning. Hierdoor komt endorfine vrij, welke er ook voor zorgt dat de baby zich prettig voelt. Bij de massage kan het voorkomen dat een heel erg drukke baby in de buik opeens rustig wordt. Het tegendeel kan ook voorkomen: als de a.s. moeder een druk leven leidt en weinig rust heeft, kan het zijn dat de baby juist heel beweeglijk wordt tijdens de massage en contact maakt. 

                       

Je voelt je moe en je huid voelt dat ook. 

Tijd voor actie. Pak je lijf aan en geef het nieuwe energie.


Energizers

Wij bieden u de keuze uit:

- Intensieve lichaampeeling

- Verfrissende massage met verzorgende lotion

- Lichaamsmassage gericht op de afvoer van vermoeidheidsstoffen

- Lichaamsmassage met etherische oliën

-Voetmassage

-Energetische massage d.m.v. de lymfodrainer

-Hot Stone massage

-Body Wrap detox pakking

-Harsen van armen, benen, oksels of bikinilijn