Welkom

Lycogel

                    

                                                              

   

Lycogel…: eerste ademende camouflage en concealer make-up !

  • verzorgt en verzacht een gevoelige huid,
  • snel herstel na een cosmetische behandeling
  • laat uw huid ademen
  • gaat huidveroudering én acne tegen
  • beschermt tegen zonlicht met SPF 30 (hoog)
  • vermindert roodheid en ontstekingen
  • een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt!
  • U voelt het uw huid verbeteren. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30 (hoog)
  •                                             .                               

Lycogel vermindert hierdoor roodheid, zwelling en irritatie en kalmeert zelfs de meest gevoelige huid na een cosmetische behandeling, terwijl het de huid beschermd tegen toekomstige schade door externe invloeden.

Lycogel is de enige echte ademende foundation ter wereld die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt en daardoor het herstelproces na een behandeling versnelt.

Lycogel is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden direct na een ingreep. Het product moest dusdanig samengesteld zijn dat het herstelproces niet tegenwerkt wordt, maar juist bevordert!

Deze foundation bevat het middel LYCG (live yeast cell derivative). Dit is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bespoedigd. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren.

Bewezen is dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen omdat deze niet irriterend is voor mensen met rosacea,vitiligo, dermatitis, of acne. Daarentegen kalmeert het de huid en bied het bescherming tegen toekomstige schade door extremen invloeden en UV-straling.

                                                

De breathable camouflage/make-up is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. Het product levert een onzichtbare natuurlijke camouflage die de gehele dag meegaat. Tevens bevat de lycogel een SPF 30, is deze parabenen-vrij en geeft het niet af op kleding. Bovendien is het product waterbestendig (tot ongeveer 90 min).

Voor meer informatie vraag onze specialistes.