BioCosMedisch Centre

Hayoun Beauty en acne treatment

Hayoun beauty                    
Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met het fysiologisch evenwicht. De menselijke huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenaardigheden en vatbaarheden. Maar ook uiterlijke factoren (zonlicht, weer, klimaat, e.a.) zijn niet te verwaarlozen. Iedere huid heeft ook zo zijn individuele behoeften aan verzorging en producten. Rekening houdend met al deze faktoren, ontwikkelde het Hayoun laboratorium verzorgingsseries voor de verschillende huidtypen. Na een uitgebreide huidanalyse stellen wij een huidverzorgingsbehandeling voor u samen, gericht op het doel dat wij willen bereiken. Hydrateren, regenereren, reinigen, vitaliseren of ontspannen behoren tot de mogelijkheden.Ofwel anti-aging en/of wellness. Ook ontwikkelden zij producten voor huid hersteld en ter bescherming tegen milieuinvloeden (anti-pollution). Gecombineerd met de etherische oliën van het natuur zuivere merk Volatile bereiken wij nog betere resultaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Hayoun acne

Kosmetiek met Methode   

Historie
Als zoon van een plastisch chirurg en een schoonheidsspecialiste koos Edouard Hayoun de richting chemicus. Met behulp van deze achtergrond ontwikkelde hij 40 jaar geleden een methode met bijbehorende producten voor de behandeling van de onreine probleemhuid. Deze producten werden in de loop van de jaren verder ontwikkeld. Hij behandelde in zijn geboorteland Perzië veel vooraanstaande persoonlijkheden.Nadat de Sjah afgezet werd veranderde de economische situatie dusdanig dat Hayoun besloot te emigreren naar Amerika. Daar verwierf hij veel faam in de artiestenwereld. Uit gaande van zijn eigen klinieken in de U.S.A. en Israël, kwam Eduard Hayoun in 1978 naar Europa, om ook hier de mensen met probleemhuiden te helpen.


De 7-komponenten methode
De 7-komponenten-methode tegen huid onzuiverheden bestaat uit 5 op elkaar afgestemde speciale producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis. Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen. Deskundig advies en intensieve behandeling in het instituut door uw huidspecialiste, biedt u de noodzakelijke ondersteuning bij deze intensieve kuur. Als zevende component ontwikkelde hij het voedingsplan.Dit speelt bij de Hayoun-methode een doorslaggevende rol.Want pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die aanleg hebben tot huid onzuiverheden. En daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.

Ook bieden wij u de mogelijkheid deze kuur te ondersteunen met een intollerantie test, waardoor u het beoogde resultaat nog sneller kunt bereiken


                                                 
  

HET GENEZINGSPERCENTAGE BIJ DEZE METHODE IS ZELFS BIJ ZEER EXTREME ACNÉ BIJZONDER HOOG.