Welkom

Deelbehandelingen

In de westerse cultuur wordt, vooral door vrouwen, veel aandacht besteed aan de vorm van de wenkbrauwen. De wenkbrauw bepaald mede de eerste indruk van het gezicht.
Een mooi gemodelleerde wenkbrauw geeft een open blik en bepaald mede de uitstraling van het oog. 
Buiten het modelleren met behulp van hete was of epileren kunnen wimpers en wenkbrauwharen ook geverfd worden. Een groot voordeel als u erg lichte haren of gebleekte haren (door zon of zonnebank)heeft. Ook voor grijzer wordende wenkbrauwen kan het een voordeel zijn. Geverfde wimpers en/of wenkbrauwen geven uw ogen meer diepte en uitstraling, ook komt de kleur van de Iris mooier tot zijn recht.
Hebt u strakke rechte wimperharen die zich niet of slechts met moeite laten krullen is onze wimperpermanent een aanrader. U hebt er 4 tot 6 weken plezier van.

                                                        

                     

Wimperpermanent
Voor een mooiere oogopslag geen knijptang meer nodig. Met Wimper Permanent heeft u altijd fraai gekrulde wimpers. Mooi en vol. Wat u ook doet en waar u ook gaat of staat. U gaat ermee naar bed en u staat er weer mee op. Wimper Permanent is een korte en ongevaarlijke behandeling in de schoonheidssalon.
Samen met wimperverf maakt het uw ogen perfect en blijvend mooi. Ideaal voor de actieve vrouw. Bij een wimperpermanent worden de wimpers gekruld, de behandeling duurt ongeveer 45 min.