BioCosMedisch Centre

Deelbehandelingen

In de westerse cultuur wordt, vooral door vrouwen, veel aandacht besteed aan de vorm van de wenkbrauwen. De wenkbrauw bepaald mede de eerste indruk van het gezicht.
Een mooi gemodelleerde wenkbrauw geeft een open blik en bepaald mede de uitstraling van het oog.
Buiten het modelleren met behulp van hete was of epileren kunnen wimpers en wenkbrauwharen ook geverfd worden. Een groot voordeel als u erg lichte haren of gebleekte haren (door zon of zonnebank)heeft. Ook voor grijzer wordende wenkbrauwen kan het een voordeel zijn. Geverfde wimpers en/of wenkbrauwen geven uw ogen meer diepte en uitstraling, ook komt de kleur van de Iris mooier tot zijn recht.Epileren is het door middel van een pincet verwijderen van de haarwortel en haarschacht. De methode is alleen geschikt als het gaat om enkele haren. Het nadeel is dat de huid geïrriteerd raakt en de haar dikker en stugger terugkomt. Bovendien kunnen de haartjes die zich nog niet hebben ontwikkeld worden geprikkeld, waardoor er ook haren verschijnen op plaatsen waar ze vroeger niet zaten. Zeer geschikt voor het modelleren van de wenkbrauwen (hier ontstaan zelden de genoemde complicaties). Voor hals, kin en bovenlip minder geschikt.Één blik zegt meer dan duizend woorden… Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht!


Harsen
Heerlijk om een prachtige mooie donkere haardos te hebben, maar liever niet op de bovenlip. Natuurlijk kunt u ook een overmaat aan zachte blonde donsharen bij ons laten harsen.