Welkom bij BioCosMedisch Centre Inez

Bellabaci cupping rug massage

   

Gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping. De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine en striae.

De positieve gevolgen van de Bellabaci cup behandeling zijn: het activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, opheffen van blokkades, afvoer van gifstoffen en afvalstoffen tevens verbetert het de spierspanning. Bij gebruik op de rug helpt het vet- en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Bellabaci cupping toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel, verbetert het immuunsysteem  en in het algemeen ontspant en verjongt het lichaam..

Uw Wellness

Door het gebruik van Bellabaci cups voelt u zich gezond en fit. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust.

                                                                               

Pijnbestrijding

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn.

Contra-indicaties:

 moedervlekken, open wonden, verbrande of beschadigde huid en ontstekingen.

Drink veel water om uw lichaam te reinigen!