Welkom

Beauty en Wellness

Wellness
Aandacht voor jezelf                       Trend in wellness is genieten, verwend worden en tegelijk aan uw gezondheid werken.


Druk op het werk, druk op de weg, druk in het gezin... stress is een constante in ieders leven geworden. Tel daarbij op dat velen van ons ook te weinig bewegen, onvoldoende gezond eten en te weinig slapen en je beseft dat al deze factoren de kwaliteit van ons leven stilaan uithollen. Te vergelijken met een druppel water die voortdurend op dezelfde plek valt: op het eerste zicht is daar niks van te merken maar na een tijdje vertoont het oppervlak duidelijke en blijvende slijtageverschijnselen. 

Balans herstellen 
Relaxatie en massage zijn dé troeven bij uitstek om o.a. stress te lijf te gaan. Dat weet stilaan iedereen. Waarbij niet alleen de spieren en de huid maar de complete mens aan bod komt. U kunt bij ons terecht voor een totaal concept. Wij bieden u een veelvoud aan gelaat- en lichaamsbehandelingen. 
Tevens kunt u een gezondheidscheck laten doen door onze orthomoleculaire therapeute. Hierbij volgt na een grondige anamnese de Vega test.


Onze mogelijkheden:


• Luxe gelaatsbehandeling in combinatie met basis van etherische oliën 
Traditionele ontspanningsbehandeling met gemiddeld 30 minuten massage door middel van een massagemasker met activerende en relaxerende aromatische oliën. 


• Shiatsu gelaatsbehandeling 

Traditionele Japanse drukpuntmassage gecombineerd met een hoofdhuid/oor massage: een uitstekende remedie tegen de dagelijkse stress. Zeer geschikt  voor de heren.

• Chocolade gelaatsbehandeling 

Een must voor de chocolade liefhebber 64 % pure cacaomassa gecombineerd met etherische oliën van sinaasappel en vanille. Hydraterend, ioniserend en regenererend • Hot Stone lichaamsmassage 
Een eeuwen oud ritueel ligt ten grondslag aan ontspannen en onthaasten in deze modernetijd. Een combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basalt stenen met de heilzame werking van essentiële oliën 


• Traditionele lichaamsmassage
In totaal ontspannen staat heeft het lichaam een enorm zelf herstellend vermogen. Massage werkt op de doorbloeding van de lymfe, spierweefsel en het zenuwstelsel.Er vindt een betere afvoer van afvalstoffen plaats. U geniet niet alleen van een heerlijke massage, maar ook uw huid knapt er zichtbaar van op. 

• Energetische massage
Lichaamsmassage op basis van lymfedrainage i.c.m. etherische oliën ter ontspanning, reiniging of versteviging  van spier- en/of bindweefsel. Goede successen bij cellulitis. Advies: mooiste resultaat in combinatie met een Bodywrap. • Orthomoleculaire therapie 

Druk, druk, druk. Dit vergt veel van ons. Daarom kan het nodig zijn ons lichaam met vitaminen en mineralen te ondersteunen. Onze deskundige stippelt met u een gezondheidstraject uit.


• Vega test therapie 

Ziekte, stress, allergieën of een  foutieve "life style" kunnen disfunctie van organen veroorzaken en daardoor vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Samen met u sporen wij de oorzaak op en u kunt een nieuwe start maken.


• APS anti stress therapie 
Een bijzondere kuur op basis van micro elektro stimulatie. Het lichaamseigen herstelmechanisme wordt geactiveerd. 
Gevolg: betere weerstand en  meer energie

• Body Wrap
Wikkelmethode op basis van Dode Zeeklei. 
Doel: ontslakken van het totale lichaam, contourvermindering, cellulitisvermindering, immuunsysteemverhogend. Letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten.

• Energetische massage
Lichaamsmassage op basis van lymfedrainage i.c.m. etherische oliën ter ontspanning, reiniging of versteviging  van spier- en/of bindweefsel. Goede successen bij cellulitis. Advies: mooiste resultaat in combinatie met een Bodywrap. 


Erica Terpstra, NOC * NSF-voorzitter, gaf een goede definitie voor de groeiende wellness-trend. Zij zegt: "Wellness is een gezonde levensstijl in de breedste zin; regelmatig bewegen, gezond eten en ontspannen". (Wellness Congres op Papendal, een initiatief van de Wellness Foundation)Daar sluiten wij ons van harte bij aan!