Welkom

TRIO-i-Shape

                                                                                    

Wat betekent TRIO-i-Shape in de strijd tegen huidveroudering?

We kennen allemaal de bekende huidverouderingskenmerken in het gelaat, onderkin en hals. Dé zones die we zolang mogelijk strakker, rimpelloos en van binnenuit "glowing" willen zien. De TRIO-i-Shape biedt de oplossing! U voelt zich mooier en ziet zichtbaar jonger

 

Met de TRIO-i-Shape pakken problemen als huidveroudering, verslapte huid, onderkin en grove porien aan, door de samenwerking van 3 verschillende technologieën nl.  vacuüm, LED licht en radiofrequentie.

 

Deze combinatie is uniek. Wij bieden u nu alle mogelijke anti-aging behandelingen op maat aan, dankzij 3 verschillende technologieën én met de beste resultaten.

 

Alle TRIO-i-Shape behandelingen zijn klinisch getest en hebben hun werkzaamheid al bewezen, opdat u zeker kunt zijn dat de probleemzones zullen verdwijnen.

 

Wat is vacuüm?

Vacuüm is vergelijkbaar met zuigkracht en zorgt voor betere bloed- en lymfecirculatie in de huid. Hierdoor hebben LED-licht en radiofrequentie veel meer invloed op het resultaat van de behandeling.

 

Wat is LED?
Led technologie vermindert leeftijdsverschijnselen. Deze techniek heet “photo regulation” en dringt door tot in de huidcellen, waar ze wordt omgezet in celenergie. Deze nieuwe energie zorgt voor resultaten als anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging, enz.

 

Wat is radio frequentie?

Radiofrequentie levert nieuwe energie in het behandelde huidgebied, tegelijkertijd in de oppervlakkige en de diepe lagen van het huidoppervlak. Radiofrequentie pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Het collageen in de huid wordt verwarmd en gestimuleerd, waardoor het samentrekt (krimpt) met een onmiddellijk strak makend effect. De warmte stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen, zo dat de huid na een reeks behandelingen zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet.

 

Toepassing radio frequentie behandeling voor het gelaat

1. Gezichtshuid Verfrissen/verjongen en liften.
2. Rimpels verwijderen
3. De huid van de onderkaak en de nek verstrakken
4. Verbetering van de conditie van slappe huid
5. Voorhoofdrimpels verwijderen
6. Verbetering neus-lippenplooi
7.Het insluizen ( naaldloze mesotherapie ) van uw producten, zoals fillers, hyaluronzuur,
     botoxalternatief enz. 
                                                                                       

Wat is het werkingsprincipe van RF therapie ?
Laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie. Deze dringt door in de afgekoelde epidermis en dringt diep in dermis. Verhoogt de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en onderhuidse weefsels, verstrakt en verwarmd  weefsel direct, stimuleert de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn, het  effect  is een strakke huid en het  verminderen van rimpels.
De behandelingen worden niet beperkt door huidskleur elk huidtype en huidskleur kan behandeld worden, laat geen littekens of verbrande huid en/of rode zwellingen achter na de behandeling. BioCosMedisch Centre Inez biedt een therapeutisch effect met de kortste behandelduur op de veiligste manier. Er zijn geen verdovingen nodig. U kunt gewoon verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Na elke behandeling is er zichtbaar resultaat echter voor een langdurig resultaat zijn er meerder behandelingen nodig. Onze TRIO-i-Shape therapie wordt erkend en toegepast in de medische wereld en geld als beste  niet operatieve therapie-methode voor het verwijderen van rimpels en het verjongen /verstrakken en liften van de huid met de kortste behandeltijd en de langst bewezen werking.


Welke zones zijn behandelbaar?

De behandelbare zones zijn buik, armen, heupen, binnen- en buitenkant van de dijen, de maagstreek, benen,
 rug(voor voorgaande zie afslanken), het gelaat, hals en decolleté.

 

Welke zones zijn niet behandelbaar?

De zones zoals handen, voeten, schouders, en knieën zijn niet behandelbaar.

 

Voor wie zijn de behandelingen?

Er is geen beperking van leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een strakkere, gladdere huid wil, die er frisser uitziet en frisser aanvoelt, dan is deze behandeling beslist iets voor u!

Wanneer mag ik resultaten verwachten?

Resultaten zie je al na de eerste behandeling! Een volledige kuur van 6 tot 10 behandelingen geeft een echte duurzame verbetering. Significante resultaten en structuurverbetering van de huid zijn het gevolg.

 

Moet ik mijn dagelijkse activiteiten onderbreken?

De behandelingen met de TRio-i-Shape zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten.

 

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

U spreekt het aantal behandelingen af samen met uw specialiste.

Alles hangt af van de te behandelen zone en het gewenste resultaat. Verscheidene behandelingen zijn altijd nodig voor een duidelijk en langdurig resultaat.
Wij adviseren u thuis uw verzorgingsproducten te blijven gebruiken. 
Ten gevolge van gewichtsschommelingen en natuurlijke veroudering is het van belang regelmatig onderhoudsbehandelingen te doen.