Wie zijn wij

                    

Gestart als huidverzorgingsinstituut in 1982 zijn wij in de loop van de jaren doorgegroeid tot ons Bio(logisch)Cos(metisch)(para)Medisch Centre Inez.

In ons bedrijf zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering. Wij pakken huidproblemen multi-dimensionaal aan. Door middel van huidanalyse en behandelingen met (bio)cosmedische speciaal producten. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het verzorgen van uw voeten. Door onze specialisatie voor de reumatische - en diabetische voet kan deze pedicure behandeling in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden

Voeding- en/of lifestyle-anamnese, allergietesten, orthomoleculaire therapie en een gezondheidscheck behoren tevens tot de mogelijkheden.

Eén van de voordelen van ons instituut is dat een aantal behandelingen vergoed wordt door uw zorgverzekeraar m.n. acne, definitief ontharen, orthomoleculaire therapie. Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden.

Wij zijn tevens KOC leerplek. Het werken met stagiaires geeft een extra motiverende dimensie aan ons vak. Want wat kan er prettiger zijn dan kennis doorgeven van het mooiste vak van de wereld!


             

  

BTW nr NL001351046B94