Shiatsu-esthétique


Shiatsu-Esthétique

Shiatsu is een van oorsprong oude Oosterse volksgeneeswijze, gebaseerd op het principe dat storingen in spieren, zenuwen en organen zich openbaren in het netwerk van meridianen, waardoorheen de lichamelijke energie stroomt. Vanaf het ontstaan van de mens vormen de handen als instrument van het creatieve vermogen een belangrijke functie in de zorg voor gezondheid en schoonheid.
Shi-Atsu (Shi=vinger, Atsu=druk) is een behandelingsmethode die wordt toegepast met duimen, vingers en handpalmen, zonder het gebruik van instrumenten.
Op het menselijk lichaam, ook in het gelaat, op de oren, handen en voeten bevinden zich specifieke punten op de meridianen. Door druk uit te oefenen op deze punten brengt men het fysieke organisme in een goed functionerende conditie. Het natuurlijke proces van herstel wordt op gang gebracht.


Shiatsu-Esthétique.
Storingen in de uitwisseling tussen cellen of tekorten in de energetische kringloop verminderen de weerbaarheid tegen stress, koude en warmte, droogte en vocht.Door de nauwkeurige toegepaste druktechniek (in het gezicht) wordt de conditie van huid, spieren, zenuwen en bloedcirculatie verbeterd en de energie in het gezicht gestimuleerd. Deze breidt zich als een olievlek uit en bij regelmatige behandeling zult u ook de verhogingvan de lichamelijke energie ervaren.
Met Shiatsu-Esthétique wordt op de huid van het gezicht gewerkt, dit met zichtbaar resultaat.

U kunt deze behandeling eenmalig boeken (ontspannend-wellness) of in kuurverband als liftende behandeling. Ook buitengewoon goed voor onze mannelijke bezoekers.