LaVieSage - beautysupplementen voor uSkinBalance voedt de huid van binnenuit

De bovenste huidlaag heeft een beschermende functie en vormt een barrière tussen de buitenkant en de binnenkant van de huid. Deze laag bevat specifieke huidvetten. Essentiële omega-3 vetten zijn goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en het hart. SkinBalance van LavieSage bevat een zeer hoge concentratie omega-3 vetzuren.Met maar liefst 60% omega-3 vetzuren onderscheid SkinBalance zich van veel andere visolie supplementen. Daarnaast is het een van de weinige visoliecapsules die helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Voor wie is SkinBalance geschikt?

Voor iedereen die extra aanvulling wil van anti-oxidanten, met uitzondering van mensen met een visallergie.

Combinatie SkinBalance met SkinProtect.
SkinProtect bevat Vitamine C. Vitamine C is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten en is gunstig voor soepele/elastische aderen. Op die manier ondersteun je het hart, de hersenen, het gezichtsvermogen, en de bloedvaten.

VOEDT EN VERBETERT DE BARRIEREFUNCTIE

Waarom is combineren met de SkinProtect aan te bevelen?
De ingrediënten in SkinProtect ondersteunen de Omega-3 vetten van SkinBalance. De combinatie is daarom erg effectief; SkinProtect beschermt de olie in het lichaam extra goed, terwijl juist de SkinBalance de absorptie van de vetoplosbare vitamines en antioxidanten van de SkinProtect bevorderen.Perfecte combinatie ter extra bescherming tegen zonnebrand.

BELEEF HET GEVOEL VAN EEN PERFECT GEVOEDE HUID

SkinProtect – Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

-Onze huid bevat specifieke huidcellen die beschermt worden door anti-oxidanten uit SkinProtect.

-Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

-Helpt te beschermen tegen invloeden van vervuiling en oxidatieve schade door UV-straling

SkinProtect bevat anti-oxidanten (de vitamines C en E) voor een optimale cel/huid bescherming tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. SkinProtect helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt bij de aanmaak van nieuwe cellen en weefsels. SkinProtect draagt ook bij aan een normale concentratievermogen en houdt de geest helder en speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten en eiwitten. SkinProtect is goed voor de schildklier en ondersteunt het immuunsysteem. SkinProtect draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en bevordert een normale pigmentatie van de huid. SkinProtect speelt een rol bij het behoud van sterke botten en is goed voor de kalkhuishouding en verhoogt de opname van kalk in de botten.

Voor wie is SkinProtect geschikt?

Voor iedereen die extra aanvulling wil van anti-oxidanten

Waarom wordt SkinProtect en SkinBalance altijd samen geadviseerd?

SkinProtect levert door haar anti-oxidanten een bepaalde mate van bescherming tegen UV/licht op de huid en SkinBalance bevat omega-3 zoals EPA en DHA. Vetten en anti-oxidanten zijn stoffen ter ondersteuning van ons lichaam.

SkinBase levert een actieve bijdrage aan de vorming van bindweefsel.

Bindweefsel zorgt voor een stevige verbinding van de onderliggende spieren naar de huid. Normaal bindweefsel behoort stevig, soepel en veerkrachtig te zijn.

– Goed voor de instandhouding van bindweefsel in de huid.

– Helpt de huid van binnenuit te verstevigen.

– Houdt je haar glanzend en sterk.

– Goed voor nagels.

Bindweefsel is (steun)weefsel dat deel uitmaakt van alle organen van het lichaam. Het heeft een steunende, dan wel verzorgende functie en zorgt ervoor dat de cellen van onze huid, gewrichten, spieren en organen stevig bij elkaar gehouden worden. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm.

Voor wie is SkinBase geschikt?
Voor iedereen die zijn bindweefsel actief wil ondersteunen en voor instandhouding van bindweefsel.

Zijn er contra-indicaties voor de SkinBase?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik SkinBase gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet aan onderhoud van bindweefsel mag werken. SkinBase is slechts geconcentreerde voeding. Vooral door de extra belasting van het bindweefsel rond de buik kan het een ondersteunende werking hebben. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

voor meer informatie over werkstoffen en samenstelling zie: www.laviesage.nl