LaVieSage - beautyspecials


SkinSupport – Helpt bij het gezond houden van de huid

SkinSupport is ideaal om de conditie van een gezonde huid te onderhouden. Het bevat bouwstoffen en ingrediënten die ook verwerkt zijn in andere producten van LavieSage vandaar dat SkinSupport aanbevolen wordt als algemeen onderhoud van de huid van binnenuit. SkinSupport is als beautysupplement een belangrijke aanvulling op de dagelijkse voeding.

• Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
• Voor behoud van normale structuur en functie van huid
• Voedt de huid van binnenuit

Voor wie is de SkinSupport bedoelt?
Iedereen kan de SkinSupport gebruiken maar de doelgroep is de huid vanaf zo’n 35 à 40 jaar. Het is het perfecte onderhoudsproduct met optimaal innamegemak. Als je niet van poeders houdt is het ideaal. Maar vooral op reis is er geen betere keuze.

Kan ik volstaan met alleen de SkinSupport?
SkinSupport is een zeer goed product in de lijn van beautysupplementen van LavieSage. Echter, niet alles is te verwerken in een enkele tablet. Het is aan te bevelen SkinBalance in te nemen in combinatie met SkinSupport. SkinBalance voedt de huid van binnenuit en bevat Omega-3 vetten. Essentiële omega-3 vetten zijn goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en het hart.

Zijn er contra-indicaties voor de SkinSupport?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik SkinSupport gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet aan de gezondheid van je huid mag werken. Het is geen medicijn maar geconcentreerde voedingsstoffen bedoelt om de huid van binnenuit te voeden¹. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

                                                    Deze opsomming is niet geheel compleet. Wilt u weten welke producten voor uw huid het best geschikt zijn, neem contact op met onze huidspecialiste


voor meer informatie over werkstoffen en samenstelling zie: www.laviesage.nl