LaVieSage - anti-agingSKollagen - Boost en Lift

SKollagen -draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale werking van de huid.

Ons lichaam bevat heel veel collageen. Maar liefst een kwart tot een derde van alle menselijke eiwitten bestaan uit collageen. Het zit overal, maar vooral in botten en huid. Het lichaam gaat zeer efficiënt om met haar collageenvoorraad. Het wordt continu via een natuurlijk proces vernieuwd. Echter, na ongeveer het 25ste levensjaar worden we wat minder efficiënt in het behoud van het collageen. En aangezien de huid een sluitpost is, gaan we dat langzaam maar zeker aan de buitenzijde zien. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

Voor wie is SKollagen geschikt?
Voor iedereen vanaf 25 jaar die waarde hecht aan het belang van de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt.

Zijn er contra-indicaties voor de SKollagen?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik SKollagen gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet zou mogen innemen. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.   

Boost&Lift – Het beste wat een huid zich kan wensen

Combineert alle ondersteunende eigenschappen van voorgaande producten. Geeft daardoor een 1+1=3 effect. Bevat o.a.vitamine C dat is betrokken bij veel processen in het lichaam. Als we alleen al naar de huid kijken dan mogen vanuit deze belangrijke Vitamine een aantal gezondheidsclaims maken die voor uw huid een belangrijke rol spelen:

• Draagt bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt
• Is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel in de huid
• Stimuleert het behoud van een normale huid
• Voor inwendige huidverzorging
• Voor het behoud van een gezonde huid

Boost&Lift bevat niet alleen Vitamine C dat een rol speelt bij de vorming van collageen en bindweefsel. Het bevat ook 5 gram Viscollageenpeptides, Chondroïtinesulfaat, MSM, Cartidea, Glucosamine, L-Glutamine, Bamboe-extract, Granaatappelextract, Ceramide, L-Arginine, L-Lysine, Niacine, Biotine, Elastinepeptides en Hyaluronzuur.

Voor wie de Boost&Lift geschikt?
Voor iedereen vanaf 25 jaar die waarde hecht aan het belang van de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt¹.

Zijn er contra-indicaties voor de Boost&Lift
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Mag ik Boost&Lift gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er zijn voor dit product geen redenen te bedenken waarom je bij zwangerschap niet zou mogen innemen. Maar raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Perfect in combinatie met al onze anti-aging behandelingen

voor meer informatie over werkstoffen en samenstelling zie: www.laviesage.nl