NIEUW Décaar Renaissance Treatments
Voel je herboren met de nieuwe Décaar Renaissance Treatment.

Wie wil geen:

* Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid
* Vermindering van de diepte van lijnen en rimpels
* Vermindering van pigmentvlekken en hyperpigmentatie
* Directe resultaten
* Heldere, stralende en soepele huid
* Vermindering van een vermoeide en vale huid
* Bevordering van de celvernieuwing?


wedergeboorte

Reborn You

Bij deze nieuwe innovatieve behandeling worden boosters met peptiden en anti-oxidanten gecombineerd om een hoogst haalbaar resultaat te bereiken.
RENAISSANCE is het Franse woord voor WEDERGEBOORTE. Door celvernieuwende impulsen bereiken jonge huidcellen sneller het huidoppervlak waardoor de huid er direct jeugdiger uitziet. Deze behandeling zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering.

Wanneer we ouder worden, produceert de huid een natuurlijk enzym dat ervoor zorgt dat de huid verouderd. Gelukkig is ons lichaam een grote regeneratie machine die tevens een signaal afgeeft dat de collageen- en elastine niveaus weer moeten worden verhoogd.

Door onze nieuwe innovatieve Renaissance behandeling stimuleren wij ditzelfde proces, maar dan ZONDER de huid af te breken, door het gebruik van de Renaissance peptiden, die de fibroblasten stimuleren. Omdat peptiden klein zijn, dringen ze door de beschermlaag van de huid naar de diepere huidlagen. Hier regenereren, repareren en verwijderen de peptiden beschadigd collageen. Signaal peptiden zijn perfect voor het tegengaan en verminderen van huidveroudering.

In deze Renaissance behandeling combineren wij twee huidcelvernieuwende peelingen, met vier doelgerichte peptiden en twee bijzondere verwarmende en/of hydraterende maskers. Natuurlijk vergeten wij ook het wellness element niet door een veelzijdige toepassing van massagetechnieken. Deze behandeling op basis van vernieuwde epigenetica technieken is zeer geschikt voor mannen en vrouwen die de gezondheid en jeugdigheid van hun huid wensen te herwinnen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.


Wilt u ons bij verhindering minimaal 48 uur van tevoren inlichten.
Bij niet tijdig afzeggen zijn wij genoodzaakt om behandeling in rekening te brengen.