Décaar Acne


Cleansing Treatment by DÉCAAR – 60 minuten


Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.

Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd. Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

Resultaten Cleansing treatment by DÉCAAR

  • Ontstekingen zoals puistjes en pukkels zijn afgenomen.
  • De vettige glans is minder zichtbaar.
  • De huid is intensief gereinigd en de poriën verfijnd.
  • Je huid voelt fris en schoon aan.

Bovenstaande resultaten verkrijg je niet na enkel één treatment. Acne vraagt tijd en een gedegen aanpak.

De Cleansing treatment by DÉCAAR mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde DÉCAAR-specialiste

Met de speciale producten van DÉCAAR is acne verleden tijd! In de Anti-acne thuiskit zitten alle producten die essentieel zijn bij het verminderen en tegengaan van puistjes en ontstekingen.

Purifying Cleansing Gel: Deze milde maar zeer effectieve cleanser maakt de huid gezond en glad en is uitermate geschikt voor de vette en onzuivere huid.

Phyto Lotion: Gemaakt van natuurlijke werkstoffen, geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne. Heeft een sterk antibacteriële werking.

Anti-acne Antiseptic Mask: Laat de onzuiverheden in de poriën los en trekt de poriën samen. voorkomt overmatige vorming van talg.

Anti-acne Cream 24hr: Biedt een effectieve behandeling van acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden, zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

Silicone Face Mask Brush: Een masker aanbrengen was nog nooit zo makkelijk! De silicone brush zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het masker, terwijl de handen schoon blijven.