Binnenkort bij ons: Podotherapie

Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. De podotherapeut heeft verschillende mogelijkheden om lichamelijke klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug te behandelen. Hierbij kunt u denken aan een therapie met behulp van steunzolen, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen.

De podotherapeut kan een doorslaggevende rol spelen in de behandeling van personen met diabetes of reuma, de oudere voet, de kinder voet, lichamelijke klachten bij zwangere vrouwen w.o. bekkeninstabiliteit, sporters zo ook de oncologische voet.

Pijn of vermoeidheid in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Dan kan het raadzaam zijn om een afspraak te maken.

Mw. A. Slotboom-Zlatoudi

Podotherapeute

Arts(niet praktiserend)


Uw specialiste voor:                                                                                 Op maat voor u gemaakt:

-Voet- en lichaamsklachten door standsafwijkingen                          -steunzolen

-Nagelproblemen                                                                                      -orthesen

-Schoenadvies                                                                                            -nagelbeugels


Bent u aanvullend verzekerd bestaat de mogelijkheid dat u behandelingen en ondersteunende artikelen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.