Welkom

Neoderma Bio-Peeling


 

Bio-Peeling


Een professionele kuur behandeling gebaseerd op planten, algen en kruiden. Algen, muntolie, melisse en calendula werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren en de cel vernieuwing te stimuleren en het afweersysteem te verhogen. 

De therapeutische behandeling wordt o.a. toegepast bij acne, rosacea, pigmentvlekken, levervlekken en littekens. Kan zelfs gebruikt worden op gevoelige huiden, donkere en dunnere huiden. De peeling is gebaseerd op verschillende kruiden cocktails en perfluorcarbon. 

Na de behandeling wordt er een prikkeling ervaren en vindt een lichte schilfering plaats de werking gaat nog 10 dagen door.Tijdens deze periode mogen er alleen producten gebruikt worden die voor geschreven zijn bij de kuur en moet er een sunblock gebruikt worden. Geen zonnebank maar wel airbrush voor het kleurtje, ook is het verstandig om veel water te drinken elk uur een glas. 

                                           

De Biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld gaat (normaal in ongeveer 28 dagen door middel van Neoderma in 10 dagen). Hierdoor word het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De Biopeeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Doordat de huid intact blijft behoudt deze zijn veilige bescherming.

Het probleem bepaald het aantal behandelingen. Een mini kuur van drie keer komt ongeveer op € 220.- exclusief producten
Hierin zijn een aantal variaties mogelijk zoals: behandeling voor de gevoelige, vette, vochtarme, couperose en huid met pigment
vlekken.

Voor de oudere huid is er BIO lifting die kleine rimpels en fijnelijntjes vervaagt. Tijdens deze behandeling wordt vanwege de krachtige bloedtoevoer de stofwisseling geactiveerd waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

 

Het is bij elke kuur wel noodzakelijk deze af te maken en de bijbehorende producten te gebruiken. Gebleken is dat er 60 %
meer behandelingen gegeven moeten worden als er thuis niet de voorgeschreven producten worden gebruikt. Dit kan veroorzaakt worden doordat er in andere producten bijvoorbeeld kleur, geur en conserveringsmiddelen zouden kunnen zitten die de werking negatief kunnen beïnvloeden.

De Bio lift behandeling kan ook preventief werken tegen veroudering.
Aanrader : 8-10 dagen voor uw vakantie een extra
behandeling en u krijgt een mooiere, egale huidskleur.

Taking beauty back to nature


                                           

 

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die"Schoonheid Terug Naar de Natuur Brengt." Door het gebruik
van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. 
De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest 
 
De bio peeling behandeling kan je éénmalig als beauty behandeling doen of als intensive kuur, 8 tot 10 behandelingen, 1 behandeling per week en daarna 1 keer per maand om het bij te houden. Met een kuur worden acné, littekens, rosacea, grove poriën, overmatige pigmentatie, ouderdomsvlekken en rimpels zichtbaar verminderd.
 
De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden namelijk Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig in gemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crème masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. 
Gedurende 12 tot 24 uur na de behandeling kunt u een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en er is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acne kan zich een (tot enkele dagen na de behandeling) een ‘explosie’ van puntjes voordoen. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. 
Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen na de behandeling in de huid door.
 

De behandeling

Toepassing
De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte,slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalig behandeling bij, of in de plaats van een schoonheidsbehandeling (preventie werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid -en lichaam behandeling echter éénmaal per week, tot het gewenste resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. 

Voor het afvoeren van die afvalstoffen is het belangrijk om elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met deze peeling 3 à 4  problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar mét de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up over heen kan). Ook kunt u uzelf gewoon wassen

Na de behandeling is het beter om gedurende één week niet onder een zonnebank te gaan wegens gevaar voor uitdroging van de huid. Tijdens en tot minimaal tien dagen ná afloop van een kuur mogen alléén Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

 

De producten ondersteunen de behandeling en dienen (circa 7 weken) als huidverzorgingsproducten.
Het effect van de behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. 

Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbetert het de opname van alle werkstoffen in de huid. Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.Gregor: "Het is een verademing hoe je 
bij Neoderma serieus genomen wordt 
en dat er eindelijk iets aan mijn slechte
 huid gedaan kon worden. Ik kon het 
bijna niet geloven welke fantastische
 resultaten er met de Bio-Peeling van 
Neoderma geboekt werden. Ik heb al 
zoveel geprobeerd met weinig tot geen
 resultaat tot ik teneinde raad bij 
Neoderma terecht kwam. Ik heb nu 
10 behandelingen achter de rug en het 
is ongelofelijk hoe mijn huid er nu uitziet."

Bron: Beauty+ magazine (Strengholt)


Joëtte: "Sinds mijn 21e heb ik plotseling
een ernstige vorm van acne gekregen.
 Ik ben bij verschillende dermatologen
geweest, maar die hebben maar twee
oplossingen: antibiotica of Ruaccutane.
En dat ging mij echt te ver. Ik heb nu
10 behandelingen achter de rug en het
is ongelofelijk hoe mijn huid er nu uitziet.
Je kunt het bijna niet voorstellen hoe ik
 mij voel. Ik kan zonder make-up weer de
straat op, zonder dat iedereen mij
aanstaart. Fantastisch!”
Bron: Beauty+ magazine (Strengholt)


Jicky Traxel: “Een paar dagen voor de
behandeling ben ik gevallen en ik lig
daar met een schaafwond* op mijn kin.
Daarom maak ik me zorgen, maar volgens
de schoonheidsspecialiste onterecht.
De Bio-Peeling zorgt er namelijk voor dat
de huid zich veel sneller herstelt en
vernieuwd dan normaal. Mijn wond zal dus
 veel sneller genezen en bijna geen litteken
achterlaten. Na een paar dagen is de wond
bijna niet meer zichtbaar. Ongelofelijk.
Echt een aanrader!”

Bron: Pleasure magazine